Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emelie

Välkomna till Seglarträffen (digitalt)

18 SEP 2020 14:48
SeglarTräffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. I år blir konferensen digital!
  • Skapad: 18 SEP 2020 14:48

Årets träff är "online" och vi ha därför valt att smygstarta med intressanta föreläsningar redan under veckokvällarna i veckan innan.

- SeglarTräffen är en av årets höjdpunkter för många av våra ledare ute i klubbarna, distrikten och klassförbunden, men också för oss på kansliet och SSF´s styrelse. Vi träffar seglarvänner, skapar nya bekantskaper, utbyter erfarenheter och låter oss inspireras av varandra, säger Emelie Lindström, ansvarig för konferensen.
2020 har på många sätt varit ett väldigt speciellt år och längtan efter att få träffas är påtaglig, tyvärr är det inte möjligt med de restriktioner som är just nu. Vår förhoppning är att den plattform vi har valt för årets seglarträff ändå ska skapa den traditionella "träffen-känslan", så nära det är möjligt utan att vi traffas fysistk i samma rum. 

Åters program är en härlig blandning av expertföreläsningar och konkreta exempel från verksamheten ute hos våra klubbar. 

Vi hoppas att ni ska finna programpunkterna både informativa och inspirerande. 

Varmt välkomna!

Läs mer om SeglarTräffen och anmäl dig redan nu!


Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info