Hoppa till sidans innehåll

Nå ut med klubbens parasegling via ParaMe

15 SEP 2020 10:39
ParaMe är en ny webbplats där det blir enklare för personer med funktionsnedsättning att få information om möjligheter till parasport. Segling finns med och är en ny möjlighet för våra klubbar att nå ut med sin paraseglingsverksamhet.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2020 10:39

Webbplatsen ParaMe är ett initiativ från Parasport Sverige öppnades den 8 september och ska också ge inspiration och vägledning till ett hälsosamt liv. Det kan vara svårt att hitta information om vilka idrottsföreningar som har träning för personer med funktionsnedsättning. Därför har Parasport Sverige tagit fram ParaMe som samlar träning för personer med funktionsnedsättning på ett och samma ställe.

Här finns ett stort urval av aktiviteter och vid varje aktivitet kan man enkelt få information om aktiviteten finns i en klubb nära där man själv bor.

Den närmaste tiden kommer man att lägga fokus på marknadsföring, både genom sociala medier och traditionella medier och vill ha hjälpa till att sprida ParaMe genom att dela länken https://para-me.se/

Parasport Sverige arbetar med att löpande ta in fler föreningar från hela landet. Är din klubb intresserad att finnas med i ParaMe? Läs mer och registrera föreningen.
eller kontakta ParaMe på This is a mailto link eller tel. 08-699 60 00


Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info