Hoppa till sidans innehåll

Marstrands Havshotell ny partner till Svenska Seglarförbundet

30 SEP 2020 13:12
Under många år har Marstrands Havshotell och Svenska Seglarförbundet samarbetat och hotellet har varit ett centrum för en mängd seglingsevent. Nu fördjupas samarbetet och Havshotellet blir en partner till förbundet.
  • Uppdaterad: 30 SEP 2020 13:12

– Nu utvecklar vi vårt samarbete när Havshotellet blir vår partner. Därmed kan förbundets medlemmar och klassförbund också ta del av generösa erbjudande och priser, säger Thomas Hansson-Mild på Svenska Seglarförbundet.

- Marstrand rankas av många som ett av de kanske bästa seglingsvattnen i världen och det känns bra att tillsammans med Marstrands Havshotell kunna erbjuda förmånliga förutsättningar för våra medlemmar att genomföra sina träningar, möten och sammankomster där, säger Thomas.

Förutom bästa läget i Marstrand erbjuder hotellet förstklassigt boende, mat av högsta klass och mycket fina konferensmöjligheter. Där finns också möjlighet till avkoppling och återhämtning i hotellets fina spa eller hårdträning i det välutrustade gymmet.

- Marstrands havshotell har varit stolta och glada över att ha haft många olika seglare på plats och med åren har vi skaffat oss bred erfarenhet kring att erbjuda passande middagar, logipaket och bra konferensmöjligheter för seglare, funktionärer, styrelse och kommittéer säger Caroline Bredelius Eliasson, hotellchef på Marstrands Havshotell, och fortsätter:

- Vi ser med glädje fram emot att fördjupa samarbetet och att få bidra till att Sveriges seglare, både junior, senior och elitseglare, får en plats där de kan känna sig hemma och där de alltid blir väl mottagna. Vi vill vara platsen där de kan utvecklas teoretiskt, där de kan få en god matstund, där de kan njuta av sitt sällskap och koppla av efter en härlig dag på sjön.

Marstrand som arena är väl känt och många är de mästerskap som seglats på de klassiska vattnen utanför Carlstens fästning på Koön. Marstrand har också fostrat många av dagens och gårdagens stjärnor. Det är även här som många av Sveriges elitklubbar förlägger sina årliga träningsläger. Ett mycket populärt event är bland annat Mästarnas Mästare som seglas här varje år.

Läs mer om Marstrands Havshotell
Läs mer om våra partners

Skribent: Mats Olsson
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info