Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Anmälan till JR Camp 2020 öppen

18 SEP 2020 09:39
Svenska Seglarförbundet bjuder in dig som är i gymnasieåldern men som inte går på Riksidrottsgymnasiet (RIG) eller Nationell Idrottsutbildning (NIU), till en inspirerande och utvecklande helg på Bosön i Stockholm.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2020 09:39

Du får genom föreläsningar, förebilder och praktiska övningar lära dig vad som krävs för att utvecklas vidare som kappseglare och mot dina långsiktiga mål. Du får med dig kunskap och verktyg för att driva och planera din egen fortsatta seglingsutveckling samtidigt som du får umgås och ha kul med andra juniorseglare som älskar segling. 

Vi vänder oss till dig som är född 2004 eller tidigare och som har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare. Det spelar ingen roll vad för jolle, bräda eller båt du seglar i dagsläget. 

Var: Bosön i Stockholm. Sveriges nationella idrottscenter som ligger på Lidingö.

När: 21-22 november med start lördag kl. 10.30 och avslutning söndag kl. 15.00 

Kostnad: Deltagaravgiften är 850 kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641–6945 eller Swish 123 092 8705. Ange Jr Camp och ditt namn vid betalningen. 

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Cecilia Jonsson alternativt posta allt till Svenska Seglarförbundet, af Pontins väg 6, 115 21 Stockholm. 

Anmälan: Anmäl dig senast den 22 oktober. Länk till anmälan finner du här. På skärmen visas en bekräftelse när du skickar iväg din anmälan. Du får sedan en skriftlig bekräftelse skickad till din mail. Kolla din mailskräpkorg om du inte fått något bekräftelsemail.

Boende och mat: Boende sker i fyrbäddsrum så fyll i om du önskar dela rum med någon speciell person som du vet också kommer att delta på lägret. Annars går det i efterhand att maila separat till Cecilia Jonsson. Önskar du specialkost meddela även detta i anmälan eller per mail till Cecilia. 

Ansvariga: Cecilia Jonsson kommer att leda helgen på Bosön. En ytterligare ledare kommer att tillkomma.

Har du frågor kring anmälan, boende mm. kontakta: Cecilia Jonsson, SSF junioransvarig, This is a mailto link alt 0706-85 63 86.  

Skribent: Cecilia Jonsson
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info