Hoppa till sidans innehåll
Foto: Claes Lundin

WOW och kval till WSCL

21 JUL 2020 09:30
Women On Water, WOW, är en tävling i sprintformat endast för tjejer. I år seglas tävlingen i Marstrand och är även det svenska kvalet till Womens Sailing Champions League. Vi ser fram emot tighta och roliga seglingar i höst!
  • Uppdaterad: 21 JUL 2020 09:30

Women On Water, WOW, är ett koncept med kappsegling enbart för tjejer. WOW genomförs i flera länder i Europa och har snabbt blivit väldigt uppskattat. WOW genomfördes i Stockholm 2019 och kommer att genomföras i år igen, den 3-4 oktober i Marstrand. I år kommer den vinnande kvinnliga besättningen från WOW att bli inbjuden till Womens Sailing Champions League. WSCL är planerad att genomföras i Cascais i Portugal den 23-25 oktober.

WOW kommer i år att genomföras i båttypen J/70 och det ska vara fyra eller fem tjejer ombord från samma klubb. Anmälan öppnar den 10 augusti kl 12:00 och det gäller att vara snabb med anmälan. Antalet platser är begränsat och om intresset är stort kommer platserna i huvudsak att tilldelas enligt principen ”först till kvarn”.

Läs mer här: https://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/Allsvenskan/wsclwow/

Anmälan görs via SailArena som du hittar här. https://www.sailarena.com/sv/se/club/svenska-seglarforbundet/kval-till-women-scl/

 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info