Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Ungdomsclinic i sprintsegling 24-25 oktober

18 AUG 2020 08:05
Som en del av Svenska Seglarförbundets ungdomssatsning arrangeras en ungdomsclinic i Stockholm för ungdomar, av ungdomar med focus på sprintsegling i J70. En möjlighet att utvecklas som seglare men även som domare och seglingsledare.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2020 13:23

Ungdomar mellan 15-25 år från hela landet är välkomna att delta i en ungdomsclinic på KSSS där vi tillsammans utvecklar våra kunskaper inom sprintsegling och mer grenspecifikt J70. Det här är den perfekta helgen för dig som antingen vill utvecklas som seglare men också en helg för dig som vill ta nästa steg och utveckla din kompetens som antingen domare eller seglingsledare eller bådadera och detta genom ett nytt och mer praktiskt upplägg.

Tillsammans kommer vi anordna och säkerställa hög kvalité under hela helgen tack vare kunniga domare och seglingsledare på plats, och naturligtvis engagerade deltagare.

Vi ser fram emot att se så många ungdomar som möjligt ta chansen att bidra till att utveckla svensk segling men också att vara med och skapa en rolig och energigivande helg tillsammans med oss. Anmäl dig här 

U25 är Svenska Seglarförbundets ungdomssatsning för att få fler ungdomar att börja och fortsätta utvecklas i segling. Satsningen leds av ungdomarna själva.

Seglarhälsningar,

Eva Forslund SSF styrelse
Gustaf Lindskog SSF styrelse
Hugo Björklund U25 & Moderna föreningen
Julia Carlsson U25 & Moderna föreningen

 

Skribent: Julia Carlsson

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info