Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Gå regelkursen i vinter

11 OKT 2022 06:00
Passa på att fräscha upp dina regelkunskaper inför nästa års seglingssäsong med vår webbutbildning, Grundkurs i Kappseglingsregler. Gör den gärna som en lärgrupp tillsammans i klubben.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2022 08:39

Kursen är en grundläggande kurs om såväl kappseglingsreglerna som de övriga allmänna regler och villkor som gäller för svensk segling. Den är lämplig för alla som kappseglar på blå och röd nivå och som mer ingående vill sätta sig in i de regelverk som gäller, men också för den som vill bli funktionär eller ledare i segelsporten.

Kursen är framtagen tillsammans med SISU Förlag och en av våra mest erfarna domare Claes Lundin, som själv medverkar i kursen. Den kostar 300 kr och med ditt login har du tillgång till kursen hur mycket och länge du vill. Har du varit med om en regelsituation på en regatta kan du ta hjälp av kursen och lära mer.

Gör kursen Kappseglingregler i klubben
Vill ni göra kursen som lärgrupp i klubben är tanken att vem som med lite kappseglingsvana genom att studera webbkursen och lärgruppsplanen ska kunna anordna en lärgrupp. Varje deltagare behöver ha en personligt inlogg till kursen.

Du köper kursen via SISU Förlags webbshop här.

Besök webbplatsen för Grundkurs Kappseglingregler

Ta del av kursens lärgruppshandledning.


Utöver dessa har Svenska Seglarföbundet två webbutbildningar till som du kan göra på egenhand eller som en digital-lärgrupp på klubben, Förarintyg för Fritidsbåt och Seglingens Ledarskap Grund.

 

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info