Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till årets verksamhetskonferens

06 SEP 2022 09:30
Seglarträffen är ett forum för dig som är ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration! I år kommer Seglarträffen ha temat “Framtidens barn- och ungdomssegling”.
  • Skapad: 06 SEP 2022 09:30

Boka in den 19-20 november i kalendern och anmäl dig på www.svensksegling.se till årets upplaga av Seglarträffen. I år är temat ”Framtidens barn- och ungdomssegling” och det blir en internathelg där boende och middag ingår för alla deltagare.

- Vi upplever en önskan och ett behov av att äntligen få träffas fysiskt med deltagare från hela landet, säger Emelie Lindström, projektledare för Seglarträffen. Vi har valt att förlägga Seglarträffen på Scandic Skogshöjd i Södertälje och hoppas att det blir smidigt för deltagarna att ta sig dit. Vi ser fram emot att träffa alla!

Fokus blir på våra unga utövare och ledare, men även på de som är ledare, funktionärer och föräldrar till denna målgrupp. Såväl Riksidrottsförbundet som Svenska Seglarförbundet har uppdaterat sina riktlinjer och rekommendationer kring idrott för barn och ungdomar. Nu tar vi chansen att på Seglarträffen reda ut vad det innebär mer konkret för vår verksamhet i klubben, på träningen och på kappseglingsbanan.

Som vanligt kommer Seglarträffen bjuda på goda exempel, intressanta och inspirerande föreläsningar och ett tillfälle att bara diskutera segling en hel helg. Deltagare som är under 25 år kommer att ha några egna pass även i år.

- Vi planerar också för någon form av digitaluppstart eller tune-up som vi ibland säger inom seglingen med ett par digitala föreläsningar inför Seglarträffen. Vi återkommer om det, avslutar Emelie.

Anmälan är öppen och sista anmälningsdag är 1 november. Dock är platserna begränsade, säkra era platser redan nu!

Anmäl dig här


E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info