Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

15 procents rabatt i Seapax webbshop

15 SEP 2022 16:04
Dags att köpa en torrdräkt inför hösten, eller uppdatera någon säkerhetsutrustning på båten eller i klubben? Som medlem i en klubb hos oss får du 15 procents rabatt när du handlar i sjösäkerhetsföretaget Seapax webbshop.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2022 16:04

Här hittar du webbhopen: https://bit.ly/tillshopen

Det finns ett brett sortiment i shopen med bland annat säkerhetsprodukter, torrdräkter, flytvästar, kläder, skor och väskor.

Seglarförbundet har en egen sida i webbshopen där vi fokuserar på att lyfta fram just säkerhetsprodukter men rabatten gäller i hela shopen.

Använd koden SSF2022 när du checkar ut i kassan för att få rabatten Gäller allt utom nödsändare och livflottar som offereras. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Målsättningen är att samarbetet med Seapax ska bidra till en ökad säkerhet på sjön för våra medlemmar, både genom rätt kunskap och bra rabatter på säkerhetsprodukter.

- Kvalitet och funktion är viktigast när du väljer att köpa en produkt från oss och därför har vi omsorgsfullt valt några av de ledande varumärkena i vår webbshop.  Vi förmedlar gärna vår kunskap så att du hittar vad du behöver utifrån dina specifika behov. Du når oss enkelt via chatten direkt på sidan eller om du befinner dig i Stockholm är du varmt välkommen till vår butik på Rålambshovsleden 42 i Stockholm och vi har även lördagsöppet numera, säger Christina Frii som är ägare och grundare av Seapax.

Skribent: Marit  Söderström
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info