Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Raul!

10 MAJ 2022 15:17
Kansliet på Svenska Seglarförbundet och Skånes Seglarförbund får förstärkning i form av Raul Fuentes som blir vår nye klubbkonsulent i Skåne med ansvar för utbildningar, klubbstöd och utveckling.
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2022 15:17

Bred erfarenhet inom idrotten
Raul är 31 år och bor i Malmö. Han har en gedigen erfarenhet ifrån idrott både från studier och jobb men också självupplevt. Han har upplevt idrotten genom ögonen av ett barn, en ledare, styrelsemedlem, funktionär och idrottare. Också varit med och startat en förening från grunden och fått Skånes idrottsledarstipendium. Han har en magister i Idrotts- och motionsvetenskap med inriktning psykologi.

- Det är väldigt spännande att ha fått möjligheten att kliva in som ny klubbkonsulent i Skåne. Säger Raul. Jag brinner väldigt mycket för utveckling, så det ska bli roligt att tillsammans med klubbarna i Skåne få seglingen att utvecklas här.

Han är engagerad inom e-sport och driver ett eget företag. Han är van vid att arrangera utbildningar och jobba som föreläsare. Här kan ni se Raul prata om idrottspsykologi och e-sport: 

Rollen som klubbkonsulent.
Svenska Seglarförbundet och Skånes Seglarförbund har löpande kontakt med sina medlemsklubbar, genom styrelsen och anställda. Syftet med lokala klubbkonsulenter är att ge extra bra service till klubbarna i distriktet och därigenom få fler seglare och göra segling tillgängligt för alla. Klubbkonsulentens uppdrag är att finnas tillgänglig för att ge stöttning och utveckling till klubbarna i distriktet och att ansvara för att samordna och planera all utbildning som genomförs i distriktet. 

- Vi är så glada för att Raul nu är en i klubbstödsteamet. Säger Theres Wolgast vik. klubbstödsansvarig på Seglarförbundets kansli. Jag ser fram emot allt bra vi tillsammans kommer kunna göra för seglingen och klubbarna i Skåne. Raul kommer bli en viktig tillgång för oss och kunna bidra extra i och med de kunskaper han har inom idrottspsykologi och erfarenheter ifrån idrotten.

Raul börjar sin tjänst den 1 juni och kommer att jobba ifrån Malmö.

Vill du veta mer om Seglarförbundet klubbstöd?
Besök vår hemsida: www.svensksegling.se/forklubbar

Eller ta kontakt med oss på:
Theres Wolgast, klubbstöd centralt This is a mailto link och 08-459 09 96
Emelie Lindström, klubbstöd centralt This is a mailto link
Karin Knigge, klubbkonsulent Västkusten, This is a mailto link och 08-503 142 92
Oscar Wersäll, klubbkonsulent Stockholm, This is a mailto link och 08-503 142 84

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info