Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Sjösäkerhet fokus i nytt samarbete med Seapax

19 APR 2022 19:17
Seglarförbundet har startat ett nytt samarbete med sjösäkerhetsföretaget Seapax. Samarbetet ska bidra till en ökad säkerhet på sjön för våra medlemmar, både genom rätt kunskap och 15 % rabatt på hela sortimentet.
  • Uppdaterad: 19 APR 2022 19:17

- Tillsammans med Seapax vill vi bidra till att alla förbundets medlemmar ska känna sig säkra och trygga på sjön oavsett typ av aktivitet och erfarenhet. Genom samarbetet kan vi stödja våra medlemmar med kunskap och produkter som passar just deras behov till ett bra pris, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör och sportchef.

- Det känns väldigt roligt att inleda samarbetet med Seglarförbundet och att vi nu kan erbjuda alla förbundets medlemmar rabatterade priser i hela vår webbutik, säger Christina Frii, grundare och VD på Seapax och fortsätter:

- Kvalitet och funktion är viktigast när du väljer att köpa en produkt från oss och därför har vi omsorgsfullt valt några av de ledande varumärkena i vår webbutik.  Vi förmedlar gärna vår kunskap så att du hittar vad du behöver utifrån dina specifika behov. Du når oss enkelt via chatten direkt på sidan eller om du befinner dig i Stockholm är du varmt välkommen till vår butik på Rålambshovsleden 42 i Stockholm.

Så får du tillgång till förmånliga priser i Seapax webbshop
Här hittar du inloggningsinstruktion (pdf).
För att få medlemsrabatten går du in på denna länk: https://www.seapax.se/registrera/
När du loggat in kommer du direkt till vår ”egen” sida med ett urval av produkter som kan passa våra medlemmars olika behov. I rött ser du priset inklusive avdragen rabatten på 15 %. Rabatten gäller inte elektronik, nödraketer och livflottar som offereras separat. Du kan enkelt gå ut i den ”stora” webbshopen och du har även där 15 % rabatt. Har du glömt rabattkoden SSF2022 – kontakta Svenska Seglarförbundet This is a mailto link eller ring 08-459 09 90.

Om Seapax
Seapax AB grundades 2005 av Christina Frii som då hade varit marknadsföringsansvarig på Helly Hansen Sverige under många år. Seapax erbjuder sjösäkerhet, kläder och marina artiklar både till företag och privatpersoner.

Skribent: Marit  Söderström
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info