Hoppa till sidans innehåll

Save-the-date Seglarträffen 19-20 november 2022

07 JUN 2022 13:18
Seglarträffen är ett forum för dig som är ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration! I år kommer Seglarträffen ha temat “Framtidens barn- och ungdomssegling”.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2022 13:18

Boka redan nu in den 19-20 november i kalendern, för då är det dags för 2022 års upplaga av Seglarträffen. I år är temat ”Framtidens barn- och ungdomssegling”.

- I år blir det fokus på våra unga utövare och ledare, men även på de som är ledare, funktionärer och föräldrar till denna målgrupp. Förra året hade vi lite extra fokus på seniorsegling och segling för äldre så i år väljer vi att lägga lite mer tid på de unga, säger Emelie Lindström, projektledare för Seglarträffen.

Upplägget för årets upplaga blir en internathelg där boende och middag ingår för alla deltagare, såsom upplägget sett ut traditionellt, innan pandemin. 

- Under pandemin har vi provat på både en digital träff och en ”hybrid-träff” och vi upplever en önskan och ett behov av att äntligen få träffas fysiskt med deltagare från hela landet, säger Emelie. Vi har valt att förlägga Seglarträffen på Scandic Skogshöjd i Södertälje och hoppas att det blir smidigt för deltagarna att ta sig dit. Vi ser fram emot att träffa alla på plats!

Som vanligt kommer Seglarträffen bjuda på goda exempel, intressanta och inspirerande föreläsningar och ett tillfälle att bara diskutera segling en hel helg. U25-gruppen kommer att ha några egna pass även i år.

- Vi planerar också för någon form av digitaluppstart eller tune-up som vi ibland säger inom seglingen med ett par digitala föreläsningar inför Seglarträffen. Vi återkommer om det, avslutar Emelie.

Vill du bidra eller har du önskemål om vad vi borde ha med i programmet?

Vi tar gärna in tips och önskemål på relevanta programpunkter som rimmar med årets tema ” Framtidens barn- och ungdomssegling”. Så skicka gärna in ditt tips eller önskemål till This is a mailto link.


E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info