Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan digital träff om våra anläggningar 19 maj

02 MAJ 2022 10:01
Välkommen till en presentation av resultat och analyser från föreningsenkäten om anläggningar, med chans att diskutera och bidra med dina erfarenheter och förslag för vår resa mot framtidens idrottsplatser vid vattnet.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2022 10:01

Anmälan:         Senast 18 maj, via detta formulär: LÄNK TILL ANMÄLAN

Vill du veta mer om hur det ser ut hos klubbarna runt om i landet? Är det vanligt att ha ett eget klubbhus och brygga? Vilka likheter finns mellan olika idrotter som utövas på vattnet? Vilken utrustning äger klubbarna? Vilka tillstånd krävs egentligen? Och vilka är våra svagheter och styrkor?

Under denna öppna digitala träff djupdyker vi i enkätsvar, analyser och funderingar kring vad som är ett framgångsrecept, och vilka gemensamma utmaningar vi kan se. Projektledare Anette Önerud kommer visa siffror, kartor, trender och foton som ger en helt ny bild av hur anläggningar för vattensporter ser ut idag. Den bilden jobbar vi tillsammans för att lyfta och visa upp, så att fler förstår hur idrotter på vattnet fungerar, och vad vi behöver. Sedan tar vi mötets avslutning för att blicka framåt mot möjligheter, tips och trix, samt en vision om hur förbund och klubbar kan jobba tillsammans för att utveckla platser och anläggningar för vattenidrotter.

När?                  Torsdag 19 maj, kl. 19.30-21.00
Var?                  Digitalt möte via Teams LÄNK TILL MÖTET
Idrotter:            Kanot, segling, issegling, rodd och motorsport på vattnet (inklusive grenar inom respektive idrottsförbund) 

Vem kan delta?
Alla som är intresserade av anläggningar för idrott på vattnet. Framförallt ledare och organisatörer i klubbar och distrikt inom idrotterna kanot, issegling, rodd, segling och motorsport på vattnet (inklusive grenar såsom vindsurfing, SUP, offshore, osv.) Även andra är välkomna. 

Program:
19.30- 20.15     Presentation om projektet och nulägesanalysen om klubbarnas anläggningar utifrån enkätsvar, intervjuer och kartläggning
20.20-21.00      Digital workshop / öppen diskussion där du kan vara med och bidra och ställa frågor. Ta gärna med foto eller dokumentation som visar den anläggning er klubb använder.

Anmälan:         Senast 18 maj, via detta formulär: LÄNK TILL ANMÄLAN

Läs mer redan nu på: www.arenavattnet.se

Även: Anläggningsrapporten Arena Vattnet (länk till pdf) 

Varmt välkomna!

/ Projektledare Anette Önerud
This is a mailto link

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info