Hoppa till sidans innehåll

Ian Elliott ny klasstränare i ILCA

24 MAJ 2022 13:42
Vi hälsar Ian Elliott varmt välkommen som ny klasstränare i ILCA. Ian är kanske ett nytt namn för många men han har en lång meritlista som tränare men då i Kanada där han jobbat som coach i över femton år.
  • Skapad: 24 MAJ 2022 13:42

Ian blir under 2022 en av Seglarförbundets sju klasstränare som har ett uppdrag att utveckla seglare i första hand på blå och röd nivå genom att finnas ute i landet och ha aktiviteter både under tävling och träning. 

Ian bor i Stockholm sedan några år tillbaka och förutom att själv vara en aktiv ILCA seglare jobbar han som coach på ett flertal stockholmsklubbar. Hans tidigare erfarenheter som talangutvecklare av unga seglare och hans lärarexamen är verktyg han tar med sig i sin nya roll som klasstränare.

- Det känns oerhört kul att kunna förena två av mina favoritsaker, Sverige och ILCA segling. Jag kommer från Kanada och nya perspektiv ger alltid nya möjligheter till utveckling. Jag tror att alla kommer lära sig mycket och jag är väldigt taggad, säger Ian.

- Det känns jätteroligt att få med Ian i vårt kompetenta klasstränarteam. Det är få personer jag träffat som har ett sådant engagemang i sin tränarroll och seglarnas utveckling, säger Robert Strange som är ansvarig för klasstränarna på Seglarförbundet.

 

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info