Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsåret 2022 är i gång

13 JAN 2022 12:35
Årets utbildningsprogram innehåller både nyheter och utveckling av befintliga kurser. Fortbildningen av tränare blå och röd startar redan denna vecka och i februari erbjuds ett spännande webbinarium om Prestationspsykologi i ledarskapet.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2022 10:43

-Jag ser verkligen fram emot utbildningsåret 2022 och att fortsätta mot vår mission ”Vi utvecklar seglare hela livet”. Det långsiktiga målet är såklart att det ska finnas något för alla oavsett var man är i sin utveckling som seglare, säger Jenny Axhede som är utbildningskoordinator på Svenska Seglarförbundets kansli.

Förbundets stegutbildningar kommer till stor del gå tillbaka till sitt ursprung som innan coronaanpassningarna där de positiva delarna med digitaliserings utvecklingen finns kvar och kommer att användas som förberedelse inför det fysiska träffarna i kurserna samt vid kurser som grundar sig mest på teori.

- Vi vill prioritera det fysiska mötet i lärandet och vill göra det så effektivt som möjligt. Programmet fylls på löpande under året. Genom att klicka på kursdatum kommer du till fördjupad information om kursen och anmälan. Vi kommer även i vinter vara beredda att ställa om våra kurser om folkhälsomyndighetens riktlinjer kräver det, säger Jenny.

Läs hela utbildningsprogrammet här (länk).

Året startar med fokus på tränarutveckling
Redan den här veckan startar fortbildning i ledarskapsfrågor för tränare på blå och röd nivå. Man lär mer om ledarskap, hur tränaren kan skapa goda förutsättningar för att utövarna ska känna sig motiverade och får möjlighet att lära och växa både som människor och som idrottare. Kursen går även igenom delar som ger dig goda förutsättningar för att planera och genomföra framtida träningar. 

Webbinarium om Prestationspsykologi i ledarskapet
I februari kommer ett webbinarium om Prestationspsykologi i ledarskapet.
- Du som är tränare får verktyg kring hur du med ditt ledarskap kan skapa förutsättningar för trivsel, långsiktig utveckling och goda prestationer, berättar Jenny. 
Här hittar du länk till anmälan.

Tränarseminarium 30/1 blir helt digitalt
Vårt kommande Tränarseminarium söndagen 30 januari har vi ställt om till digitalt webbinarium på grund av coronaläget. Ta chansen att vidareutveckla dig som tränare. Fokus blir på utveckling av deltagarnas tränarkompetens med speciell inriktning på ledarskap och lärande.
Läs mer här och anmäl dig. 

Har du frågor om utbildning? Ta kontakt med Jenny på This is a mailto link eller 072-450 37 04.

Skribent: Marit  Söderström
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info