Hoppa till sidans innehåll

Solskydd från EVY till alla SSF Seglarskolor

18 APR 2022 08:05
EVY Technology är förbundets officiella solskyddsleverantör och erbjuder nu alla SSF Seglarskolor ett gratis ”testkit” med två solskyddsprodukter och två ex av informationshäftet Solklok.
  • Uppdaterad: 13 APR 2022 16:57

På seglarskolan är man ute i solen många timmar och ofta den tid på året när solen är som starkast. Våra ledare och deltagare utsetts för mycket sol och tillsammans EVY vill vi informera om och öka kunskapen om hur vi skyddar oss mot solen på bästa sätt. Men också bidra till att ledare och barn är väl skyddade när de är i seglarskolan. EVY ser också till att våra landslag har ett bra solskydd.

Nu kan alla SSF certifierade seglarskolor få ett ”provkit” med två flaskor EVY 50 spf och några ex av informationsfoldern Solklok. Därefter kan fler produkter beställas till 50 % rabatt.

EVY skyddar huden vid svåra utmaningar i extrema miljöer och är därför ett optimalt skydd mot vind, vatten, kyla, värme och solens starka strålar. Moussen går djupare ner i hudlagret och bildar ett skyddande membran. Därför rinner inte EVY av vid svett, bad eller handdukstorkning samt är snäll mot både huden och miljön.

Så här beställer du EVYs provkit
Du mejlar EVY på This is a mailto link och skriver vem du är, vilken klubb och SSF Seglarskola du är ifrån. EVY ger sen information för att boka leverans via Schenker och du bestämmer då vart och när du kan ta emot paketet. Det behövs alltså en personlig kontaktperson och en fysisk adress.

50% rabatt för SSF Seglarskolor på större beställning
För de seglarskolor som önskar kan man beställa solskyddsprodukter från EVY till 50 % rabatt, men minsta antal är då 24 produkter. Solskyddet kan ges ut till ledare och deltagare eller säljas av klubben. Ordern mejlas till EVY på This is a mailto link.

Här hittar du foldern Solklok digitalt https://online.fliphtml5.com/ynpb/bfxk/#p=1

Läs mer om EVY Technology.

Kontaktperson för EVY på förbundskansliet är Marit Söderström, kommunikationsansvarig This is a mailto link 08-459 09 94.Skribent: Marit  Söderström
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info