Hoppa till sidans innehåll

Sök till KSSS Offshore Clinic

13 JAN 2022 08:05
Är du mellan 18-30 år och vill utvecklas inom offshore segling? Då ska du senast den 31 januari söka till KSSS Offshore Clinic. Den innehåller både teori och praktik och pågår mars-oktober 2022.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2022 12:42

Foto: KSSS/Team Pro4u

Vill du ha en toppklassutbildning i havskappsegling? Då är det KSSS Offshore Clinic som gäller. Utbildningen är öppen för seglare mellan 18 och 30 år som vill ta nästa steg i sin seglingskarriär.

KSSS Offshore Clinic arrangeras av KSSS i samarbete med Team Pro4u. Teamet har varit Sveriges mest framgångsrika havskappseglingsteam under de senaste åren med bl.a. pallplatser på EM och VM i havskappsegling de senaste sju åren.

På KSSS Offshore Clinic lär du dig att kappsegla en stor båt med full besättning alternativt Shorthanded. Vi kommer t.ex. att gå igenom manövrar såsom gippar och flygande försegelbyten, fart, instrumentnavigation, prestandahantering, väderrouting och programvara för taktisk och strategisk navigering.

Vill du bli efterfrågad som besättning på Gotland Runt eller vill du kanske börja din resa mot ett Ocean Race, då är denna utbildning något för dig.

Läs mer om Offshore Clinicen, vad som ingår, ansökan & kostnader på KSSS webbplats här.

Skribent: KSSS
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info