Hoppa till sidans innehåll

Klubbkonsulent sökes

11 MAR 2022 06:00
Vill du bli en del av vårt team? Svenska Seglarförbundet jobbar mot visionen ”segling tillgänglig för alla”. Vi vill vara en idrott som är öppen, utvecklande och som leder till ett livslångt intresse. Nu söker vi en ny klubbkonsulent i Skåne.
  • Skapad: 11 MAR 2022 06:00

Svenska Seglarförbundet, SSF, och distriktseglarförbundet Skånes Seglarförbund har löpande kontakt med sina medlemsklubbar, genom styrelsen och anställda på SSF. Syftet med lokala klubbkonsulenter är att ge extra bra service till klubbarna i distriktet och därigenom få fler seglare och göra segling tillgängligt för alla. Är du den vi söker?

Du en driven person som vill vara med och utveckla seglingen och medlemsklubbarna i distriktet. Att kunna arbeta självständigt och driva processer på egenhand efter organisationens mål är viktigt i denna roll. Du bör ha lätt för att skapa kontakt med både unga och äldre, vara lyhörd och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är en fördel om du har erfarenhet av klubbarbete (som instruktör/tränare, funktionär eller förtroendevald) och har god insikt i hur svensk idrott är organiserad. Då du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, både ensam och tillsammans med kollegor. Du blir en del av vår klubbstödgrupp. Det är viktigt att du är strukturerad för du kommer till stor del styra och ansvara för planering av arbetet själv. Arbetet kräver också att du är bra på att kommunicera i både skrift och tal och kan dokumentera ditt arbete. Stora delar av arbetet innebär att kartlägga klubbarnas behov, planera distriktets utbildningar och både inspirera och lära ut i olika former. Det är därför bra om du är både analytisk och pedagogisk. En fördel är om du kan segla och har intresse för sporten.

Önskvärd utbildning inom idrottsvetenskap/sportmanagement/beteendevetare/annan pedagogisk utbildning/verksamhetsutveckling/idrottskonsulent. Meriterande är även grundläggande kunskaper inom ekonomi, juridik och miljö.

Tjänsten förutsätter att du är bosatt i regionen och har körkort. Egen bil är en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med en provanställning på 6 månader. Anställningen är på 50 %, med stor möjlighet till utökning upp till ca 75 %. Varierande arbetstider, delvis även kvällar och helger. Tjänstens huvudsakliga placering kommer att bli på vårt kontor i Malmö. En del av tiden är även förlagd ute i verksamheten hos våra klubbar.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Theres Wolgast eller Emelie Lindström på Svenska Seglarförbundet

This is a mailto link, 0701-808552 eller This is a mailto link, 0700-900346.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 27 mars. Ansökan mailas till This is a mailto link.

Urval sker löpande.

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info