Hoppa till sidans innehåll

Klubben i centrum

25 FEB 2022 12:01
När vi summerar år 2021 ser vi att vi ökat igen. Vi har nu 324 klubbar som medlemmar! I vår strategi 2026 är ett av fokusområdena ”Klubben i centrum”. Därför är det glädjande att vi blir fler som tillsammans gör segling tillgängligare.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2022 12:01

Det är i klubbarna det mesta händer, här finns seglarna och funktionärerna. Under 2021 kunde vi välkomna Hässelby Segelsällskap, Sollentuna Södra Kappseglingssällskap och Näset Surf Club till oss.

- Kappsegling ger oss sjöscouter en ny utmaning och för att kunna göra det fullt ut bildade vi en egen förening och gick med i SSF. Säger Sandor van der Slujis Wollin ordförande i Sollentuna Södra Kappseglingssällskap.

- Det känns positivt att vi upplevs relevanta och lockar fler medlemmar till oss. En tydlig indikation på att vi är på rätt väg i allt arbete vi gör mot vår vision Segling tillgänglig för alla. Säger Theres Wolgast på Svenska Seglarförbundets kansli.

 Svenska Seglarförbundets roll är att finnas med och hjälpa, stötta och skapa så bra förutsättningar som möjligt för klubbarna att utveckla seglarna och idrotten över tid. Men det är bara tillsammans och i samarbete vi kan lyckas. 

- Allt vi gör handlar om att på bästa sätt stötta våra klubbar och klassförbund. Det handlar om allt ifrån kappsegling, båtteknik, utbildning och det faktiska klubbstödet. Fortsätter Theres.

Svenska Seglarförbundet arbetar för att alla seglare oavsett bakgrund och ålder ska hitta hem i klubbarna och kunna utöva sin sport genom hela livet. Vårt stöd utgår från klubbarnas behov. I den moderna föreningen verkar vi för alla seglare hela livet.

Vi välkomnar alltid dialog, synpunkter och utbyte av tankar och idéer. Det är tillsammans vi utvecklar segling som idrott.

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info