Hoppa till sidans innehåll

Webbinarium: fler seglare med bättre kommunikation 9 november

02 NOV 2021 11:13
På webbinariet tisdag 9 november kl.19:00-20:30 får du tips hur du kan utveckla kommunikationen och nå ut till fler med hjälp av webben och sociala medier. Det leds av Hanna Ericksson, konsult inom sociala medier, seglare och kommentator.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2021 11:13

Webbinariet kräver ingen föranmälan och är gratis. Det är en del av Seglarträffen och vänder sig till dig som är delaktig och arbetar med kommunikationen i klubben, klassförbundet eller distriktet.

Hanna kommer att prata om hur du ska tänka med din organisations webbplats för att den ska var välkommande och att rätt budskap ska nå fram. Men också om sociala medier och hur du kan använda det på ett effektivt sätt. Du använder länken nedan för att logga in. Ingen föranmälan krävs.

Klicka här för att ansluta till mötet

I inledningen kommer en kort lägesrapport att ges kring att Riksidrottsförbundet från och med 1 januari 2023 slutar att tillhandahålla webblösningar till förbund, klubbar, klassförbund. Även kort om hur Svenska Seglarförbundet arbetar med frågan och vad som sker närmaste tiden.

Vem är Hanna Ericksson?

Jag är så klart många saker, men för att göra ett fåfängt försök att sammanfatta vem Hanna är så får jag väl säga såhär: Hanna är kaffeälskare, seglare och journalist. Hon är en skidåkare och OS-kommentator som driver eget inom kommunikation och spenderar mycket av sina dagar på att antingen prata eller skriva.

Vad kan de som lyssnar förvänta sig?  

Självklart hoppas jag att de som lyssnar ska känna att det var värt att lyssna, kanske för att de fick lära sig något nytt, fick några extra verktyg med sig i lådan, och blev inspirerade att våga försöka. Det jag främst kommer prata om är kommunikation, sociala medier och hur man kan jobba som klubb/individ för att på ett mer effektivt sätt nå ut med sitt budskap.

Varför ska man inte missa din föreläsning?

För att sannolikheten är att man kommer lära sig något – och gör man inte det kanske man får chansen att ställa den där frågan som man inte vågade eller bli underhållen med en eller annan skröna! 

Vilka är dina kompetensområden?

Mina kompetensområden är, och här ber jag om ursäkt för mina anglicismer, public speaking och one liners. Skämt åt sido – jag vill tro att jag är bra på digital kommunikation, kommentering och sociala medier.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info