Hoppa till sidans innehåll

Tina Törner inleder Seglarträffen 20 november

14 OKT 2021 14:06
Nu är det dags att anmäla sig till Seglarträffen 2021. På årets träff ses vi på tre platser - Malmö Arena, Marstrands Havshotell och Stockholm Scandic Continental. Inledningstalare är Tina Törner.
  • Skapad: 14 OKT 2021 14:06

Tina är värmländskan som nått framgångar både som kartläsare inom motorsport och som coach och föreläsare. Hon är positiv som få, har tre guldmedaljer i världsmästerskap och brinner för hur vi tillsammans att sprida, utbilda och stötta varandra till livskvalité och växtkraft.
- Allt detta och mycket mer gör oss övertygade om att Tina kan bidra med mycket som relevant för årets tema ”Fler i segling”, säger Theres Wolgast, projektledare för Seglarträffen.

Läs mer om Tina på hennes hemsida: www.tinathorner.se

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration.

På årets Seglarträff testar vi något helt nytt. Vi ses simultant på tre olika platser i landet och kopplar ihop platserna digitalt. På så vis blir vi inte lika många på varje plats och vi minskar våra resor. Alltså bra både ur ett miljö- och pandemiperspektiv. Dessutom ökar detta möjligheterna till regionalt utbyte. Sista anmälningsdatum är 24 oktober.

Anmäl dig här

Anmälan & avgift
Varje deltagare måste anmäla sig men kostnaden är alltid 500kr totalt per klubb/klass/distrikt som har en anmäld deltagare, oavsett hur många klubb/klasskompisar som anmäler sig. 

U25 (enskild deltagare)
Om du är under 25 år anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). Seglarträffen är gratis för alla under 25 år. U25or ombeds ta sig till Seglarträffen på Marstrand där ingår förutom konferensen även middag och boende. Du kan även få kostnadsersättning för resor som kostar mer än 500 kr mot redovisning av kvitto/reseräkning.

Endast dagkonferens – middag & logi ingår inte
Seglarträffen är i år en dag-konferens, vilket innebär att boende och middag inte ingår i anmälan (om du inte är en U25 som deltar i Marstrand) 
Vi kommer dock i möjligaste mån att ta fram rekommenderade boenden och rabattkoder via våra samarbetspartners. Gemensam middag kommer att vara möjlig till självkostnadspris, boka din reservation i anmälan. 

Konferensavgiften faktureras klubben/klassförbundet/distriktet i efterhand.

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info