Hoppa till sidans innehåll

Ett annorlunda men magiskt år

22 DEC 2021 13:25
Tack för alla fina insatser under året där vi tillsammans lyckats genomföra mycket verksamhet trots utmaningar med pandemin. Nu önskar vi dig en riktigt skön jul- och nyårshelg och ser fram emot ett nytt spännande 2022.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2021 11:03

Det blev ett OS trots fortsatt pandemi. Men inte vilket OS som helst för svensk segling - två silvermedaljer till Sverige genom Anton Dahlberg/Fredrik Bergström i 470 och Josefin Olsson i ILCA 6 vilket vi är otroligt stolta över. 

Kappseglingen kom igång och anpassades till gällande restriktioner. Det blev fler internationella framgångar bland annat för våra havskappseglare och vi fick också genomfört hela 57 svenska mästerskap. Våra seglarskolor ställde om och lockade fler deltagare än tidigare. Utan det stora engagemanget från dig och alla ideella krafter i våra klubbar, klassförbund och distrikt hade allt detta såklart inte varit möjligt. 

Medaljerna och framgångarna ger oss fin "fart" framåt och inspiration inför kommande år när vi tillsammans jobbar vidare mot vår vision Segling tillgänglig för alla och för att fortsätta utveckla seglare och ledare hela livet.

Men nu ser vi fram emot jul- och nyårshelger och sen - ett nytt spännande seglingsår tillsammans.

Njut av skön ledighet och ta hand om varandra!

Marie Björling Duell & kanslipersonalen

Svenska Seglarförbundets kansli har julledigt mellan 23 december till 10 januari. Har du frågor kan du mejla oss så svarar vi så snart vi kan.

Här hittar du kontaktuppgifter till kansli och förbundsledning.

Skribent: Marit Söderström
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info