Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Windfoilkväll för U25

17 AUG 2021 15:37
Windfoil har tagit vindsurfingvärlden med storm och erbjuder en helt ny dimension till sporten. U25 projektets nästa digitala inspirationskväll kommer att handla om denna nya spännande gren och om hur man kan starta klassen i sin hemmaklubb.
  • Skapad: 17 AUG 2021 15:37

Den 25 augusti bjuder U25 projektet in alla under tjugofem år till sin sista inspirationskväll i serien. Kvällen kommer bjuda på inspiration - för att visa vilka möjligheter man har som ung och vägen in i en ny klass - samt ge nycklar för hur man gör för att starta upp ny verksamhet i sin klubb.

Med sig under kvällen har dem Johanna Hjertberg och Lisa Wermelin. Där Hjertberg kommer berätta mer om vad windfoil är, hur det fungerar och varför det är så roligt att hon bestämt sig för att OS-satsa i klassen. Medan Wermelin kommer dela med sig av sina erfarenheter kring att starta upp projekt, få sin röst hörd som ungdom, hur man söker bidrag och mycket mer.

En kombination av de båda är ett vinnande koncept på hur man som ung kan vara med och påverka vilken riktning hemmaklubben tar. Det måste inte vara som det alltid varit, utan förändring är bra. Det är det som för oss framåt och får oss att utvecklas - både som seglare och som individer.

- Windfoil är den nya OS-klassen där du får mycket segling och fart för pengarna!, säger Johanna Hjertberg.

Dagar som tidigare blev inställda på grund av för lite vind är nästintill ett minne blott och klassen växer sig större runt om i världen.

Låter denna kväll som något för dig eller någon du känner? Anmäl er i länken nedan:

https://educationwebregistration.idrottonline.se/Home/Index/1514220?fbclid=IwAR3PUEXnjTWlGxMpvMCWegREP6n82L45w2qVAIzM8K50b2q_wRNXHEQyPs4

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info