Hoppa till sidans innehåll

Tina Thörner klar som föreläsare på Seglarträffen

12 JUL 2021 06:00
Seglarträffen är ett forum för dig som är ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration! I år kommer Seglarträffen ha temat “Fler i segling”.
  • Skapad: 12 JUL 2021 06:00

Vi kan nu stolta meddela att årets inspirationsföreläsare är Tina Thörner! Så boka in den 20-21 november i kalendern, för då är det dags för 2021 års upplaga av Seglarträffen. 

Tina är värmländskan som nått framgångar både som kartläsare inom motorsport och som coach och föreläsare. Hon är positiv som få, har tre guldmedaljer i världsmästerskap och brinner för hur vi tillsammans att sprida, utbilda och stötta varandra till livskvalité och växtkraft. Allt detta och mycket mer gör oss övertygade om att Tina kan bidra med mycket som relevant för årets tema ”Fler i segling”.

Du kan läsa mer om Tina på hennes hemsida: www.tinathorner.se

Seglarträffen kommer i år genomföras simultant på fyra platser: Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Vi kommer koppla ihop platserna digitalt. På så vis blir vi inte lika många på varje plats (pandemi-anpassning) och vi minskar våra resor.

Förhoppningen är att distrikten kan gå extra stärkta ur det här upplägget. Klubbarna klassförbundensrepresentanter som har nära till varandra sitter i samma rum och nya vägar för samarbete kan uppstå. Kanske lättare genom detta nya upplägg än tidigare.

Mer information om Seglarträffen och dokumentation ifrån tidigare år hittar du här.

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info