Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emmy Jonsson

Ny nätverksträff den 15 september

16 AUG 2021 08:00
Den 15 september är det dags för den tredje träffen för Svenska Seglarförbundets nya nätverk Segling för alla oavsett bakgrund. Som vänder sig till alla ledare som är intresserade av att skapa segling för fler människor med utländsk bakgrund.
  • Skapad: 16 AUG 2021 08:00

Det var en lyckad vår för det nya nätverket. Ledare ifrån elva olika klubbar träffades för att lära sig mer och utbyta erfarenheter. Nätverket är tänkt att passa såväl de ledare som redan aktivt arbetar med frågan men också de ledare som ”bara” är nyfikna.

Under första träffen delade Axel Krantz Vesterberg med sig av erfarenheterna ifrån GKSS (Göteborgs Kungliga Segelsällskap) projekt Vattenvana.  

Andra träffen hade temat ”hur startar man upp ny verksamhet på klubben”. Där deltagarna delade med sig av sina erfarenheter, tips och motgångar kring just uppstarten av ny verksamhet på klubben. Det hela sammanfattades i ett dokument som är ett bra underlag fullt med tips för den som går i tankar på att starta upp något.

Under hösten kommer det finnas möjlighet att få ”kom-igång-hjälp” för intresserade klubbar. Det kommer vara stöttning både i form av mentorskap men också i form av ett bidrag för att täcka uppstartskostnader.

Är du intresserad av att delta i nätverket?

Här kan du läsa mer och anmäla dig till träffen den 15 september. https://www.svensksegling.se/forklubbar/natverkseglingoavsettbakgrund/

För mer information kontakta Theres Wolgast (This is a mailto link) på Svenska Seglarförbundets kansli.

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info