Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Dags för JSM i Lomma

12 AUG 2021 06:15
Som vi har längtat men nu är det äntligen dags för JSM i Lomma. 329 seglare i 292 båtar i 8 olika båtklasser radar nu upp sig på startlinjen för tre dagar av intensiv kappsegling och massa annat skoj.
  • Skapad: 12 AUG 2021 06:15

2020 satte Coronapandemin stopp för ett gemensamt JSM, alla klasser fick arrangera sina JSM var för sig. Men i år har arrangörerna Lommabuktens Seglarklubb, Malmö SS, SS Pinhättan och Bjärreds Optimistjolleklubb organiserat evenemanget så att det ska gå att genomföra på ett smittsäkert sätt.

Det blir nu tre dagar kappsegling och förväntan är såklart hög bland både seglare, föräldrar och funktionärer. Väderprognosen lovar ökande vindar och tyvärr en del regn.

På land kommer deltagarna att kunna aktivera sig på olika sätt. Det kommer att finnas möjlighet att köpa reservdelar och annat hos Båths, Svenska Seglarförbundet kommer att ha ett tält där man som seglare kan svara på frågor om varför det är så kul att tävla i segling samt köpa böcker för att utvecklas och lära sig mer om segling.

Och sist men inte minst kommer seglarna att få träffa några ur vårt fantastiska OS-lag. Nyss hemkomna från Japan tar de en sväng förbi Lomma för att peppa, coacha och inspirera JSM-deltagarna.

All information om JSM hittar du här.

Följ JSM på Facebook här.

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info