Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emelie

Anmälan öppen till Seglarträffen 20-21 november

28 SEP 2021 14:25
Äntligen går det att anmäla sig till årets seglarträff och "ja" vi kommer kunna ses fysiskt! I år är temat ”fler i segling” och programmet bjuder på en härlig blandning av goda exempel ifrån klubbar och externa föreläsare. Anmäl dig redan idag!
  • Uppdaterad: 28 SEP 2021 14:25

På årets Seglarträff testar vi något helt nytt. Träffen genomförs simultant på tre platser: Malmö, Marstrand och Stockholm. Så vi ses på tre olika platser i landet och kopplar ihop platserna digitalt. På så vis blir vi inte lika många på varje plats och vi minskar våra resor. Alltså bra både ur ett miljö- och pandemiperspektiv. Dessutom ökar detta möjligheterna till regionalt utbyte.

- Temat för Seglarträffen i år ”fler i segling” känns så klockrent. Vi har verkligen hittat ett tema som känns aktuellt och som det går att skapa mycket relevant innehåll kring. Hur får vi fler att fortsätta segla trots klassbyten? Hur vågar vi göra något helt nytt så vi kan locka fler till oss? Hur kan vi utveckla vår klubb och därigenom bli fler i segling? Allt detta och mycket mer kommer vi ta upp på Seglarträffen i år. Berättar Theres Wolgast ansvarig för Seglarträffen på Svenska Seglarförbundets kansli.

Tina årets inspiratör
Som vanligt kommer alltså Seglarträffen bjuda på goda exempel, intressanta och inspirerande föreläsningar och ett tillfälle att bara diskutera segling en hel helg. Året inspirationsföreläsare är Tina Thörner. Tina är värmländskan som nått framgångar både som kartläsare inom motorsport och som coach och föreläsare. Hon är positiv som få, har tre guldmedaljer i världsmästerskap och brinner för hur vi tillsammans att sprida, utbilda och stötta varandra till livskvalité och växtkraft. Dessutom har hon tydligen varit med och coachat ett lag till VM-guld i segling. Vilket? Det får du höra mer om på plats på Seglarträffen. 

Seglarträffen som en dagskonferens
I år genomförs Seglarträffen som en dagskonferens. Vi erbjuder alltså ”bara” program under dagarna. Det betyder att den som vill bo, äta middag och sova hemma eller hos en vän i närheten kan göra det. Den som hellre bor på hotellet där vi är får boka boende på egenhand. Självklart bistår Svenska Seglarförbundet med bra priser via speciella bokningskoder på respektive plats. Vi kommer också erbjuda hjälp med bordsbokning för middag för de som önskar. 

U25
U25 projektet kommer att ha ett eget spår även i år. Alla som är under 25 år deltar helt utan kostnad och ombeds ta sig till träffen i Marstrand. För dig som är under 25 år och kommer till Marstrand ingår även middag på lördagskvällen och övernattning. Kostar din resa till Marstrand mer än 500 kr kan du dessutom få kostnadsersättning mot kvitto och/eller reseräkning.

Klicka här för att anmäla dig senast den 24 oktober. 

Klicka här för mer information om Seglarträffen.

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info