Hoppa till sidans innehåll

Tjäna pengar till klubben med Svenska Sjö

14 JAN 2021 14:40
Vi seglare äger Svenska Sjö och Svenska Sjö stödjer svensk segling. Det här ger oss direkta fördelar som omfattande villkor, låga premier och smidig skadereglering. Dessutom kan din klubb tjäna ytterligare med det nya båtklubbspaketet.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2021 13:53

Årligen delar Svenska Sjö ut ca 800 000 kr till landets båtklubbar. För att fler ska få fördel av Svenska Sjö har man tagit fram ett nytt båtklubbspaket som alla båtklubbar kan använda. Båtklubben får ersättning för att man bereder plats för annonser, banners och skickar informationsbrev till medlemmarna. Materialet är utformat för att enkelt kunna anpassas till just din båtklubb.
Läs mer och ladda ner materialet här.

Försäkringar som Svenska Sjö erbjuder

Resultatbonus både till kunden och till förbundet
Gör Svenska Sjö ett överskott så återbetalas en del direkt till kunderna i form av bonus på nästa års premie och en annan del går till ägarorganisationerna, däribland Svenska Seglarförbundet. Därmed får vi inom Svensk Segling ytterligare medel att utveckla vår verksamhet.

Olycksfall- och ansvarsförsäkring ingår för dig som har tävlingslicens
Svenska Sjö har tillsammans med Svenska Seglarförbundet skräddarsytt en mycket förmånlig försäkring för kappseglare som ingår när du tecknar tävlingslicens. Förutom olycksfallsförsäkring ingår en ansvarsförsäkring för lånad, hyrd eller på annat sätt nyttjad båt under tävling och träning till mycket höga belopp. Du som licensinnehavare kan dessutom teckna en tilläggsförsäkring för olycksfall som gäller dygnet runt, året runt i hela världen för endast 60 kronor. 

Har du frågor om Svenska Sjös försäkringar? Kontakta Svenska Sjös kundservice.

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info