Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Robline – ny leverantör till SWE Sailing Team

22 MAR 2021 14:53
Svenska Seglarförbundet och Teufelberger, med sitt varumärke Robline, har inlett ett samarbete fyra år framåt - bland annat över två olympiska spel.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2021 14:53

Vi ser fram mot en spännande tid tillsammans och ett bra och givande samarbete för både oss och Robline, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör på Svenska Seglarförbundet (SSF).

Robline är en av världens ledande reptillverkare inom segelsporten. Genom att samarbeta med toppseglare i både jollar och kölbåtar har Robline positionerat sig som proffset inom tågvirkesegmentet.

Robline går in som en bred och aktiv partner till Svenska Seglarförbundet, inte minst till Allsvenskan och SWE Sailing Team. Det planeras också för en kommande ungdomssatsning.

- När vi utvecklar våra produkter så bygger det mycket på de samtal som vi har med de bästa seglarna. Vi är många inom företaget som seglat på hög nivå i både OS och VM. Det gör att vi har en trovärdighet när vi pratar med seglarna, säger Peter Krull Andersson, Sales Manager på Robline, och fortsätter:

- Under alla våra år har vi fokuserat på relationen med våra kunder. Det är där vi lagt vår marknadsföring. För den som vill bygga sitt varumärke i vår bransch så finns inget bättre sätt än att jobba med SWE Sailing Team.

Förbundskapten Magnus Grävare är också mycket nöjd över samarbetet:

- Det är helt avgörande att ha bra tampar. Toppseglare byter ju ofta. De kan inte riskera något, med sliten utrustning, under ett race, säger Magnus och fortsätter:

- Det handlar både om en känsla och givetvis om slitstyrka. Är det minsta kvalitetsproblem med tamparna så slits de snabbt. Men så är det inte med Robline. Därför har många i SWE Sailing Team använt deras linor tidigare, så det är bra att vi nu får till ett samarbete. Robline är det bästa på marknaden.

För Robline handlar det om att förmedla rätt produkt till rätt person, det vill sägas vem ska använda den här produkten – och hur och varför? Är det någon med stora händer? Vilka block använder hon? Direkt feedback från de allra bästa seglarna i kombination med mångårig erfarenhet inom tillverkning av rep ger första klassens tågvirke också för fritidsseglaren.

- Alla seglare har sina synpunkter och vi måste lyssna mycket. Och vara flexibla. Seglare är mycket noga med sin utrustning, säger Peter Krull Andersson.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info