Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Ny version av onlinekursen Kappseglingsregler

05 FEB 2021 15:23
Vår grundläggande kurs Kappseglingsregler är nu uppdaterad enligt den nya regelboken KSR 2021-2024 och du kan nu enkelt fräscha upp dina regelkunskaper direkt online. Kursen kostar 300 kronor och ditt login är inte tidsbundet.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2021 15:23

Kursen är framtagen tillsammans med SISU Idrottsböcker och en av våra mest erfarna domare Claes Lundin, som själv medverkar i kursen. Den kostar 300 kr och med ditt login har du tillgång till kursen hur mycket och länge du vill. Har du varit med om en regelsituation på en regatta kan du ta hjälp av kursen och lära mer.

Du köper kursen via SISUs Idrottsböckers webbshop här.

Kursen är en grundläggande kurs om såväl kappseglingsreglerna som de övriga allmänna regler och villkor som gäller för svensk segling. Den är lämplig för alla som kappseglar på blå och röd nivå och som mer ingående vill sätta sig in i de regelverk som gäller, men också för den som vill bli funktionär eller ledare i segelsporten.

Regelprov
Vill du få ett kvitto på att du kan kappseglingsreglerna gör du vårt regelprov. Ett godkänt prov ger också behörighet till att gå andra utbildningar som tränare eller domare blå. Under provet kan du ta hjälp av kappseglingsreglerna i bokform eller digitalt på datorn eller i World Sailings telefon-app.

Läs mer och köp regelprovet här.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info