Hoppa till sidans innehåll

OS-laget längtar till Tokyo

29 JUN 2021 16:13
Med en vecka kvar tills avresan mot Tokyo samlades de nio svenska OS-seglarna på hamnplan utanför Svenska Seglarförbundets kansli på Djurgården för en sista pressträff på svensk mark innan OS-äventyret är i gång.
  • Skapad: 29 JUN 2021 16:13

Stockholm bjöd på en föraning av den värme som väntar seglarna i Tokyo och i Enoshima där seglingarna ska avgöras. Men stämningen bland seglarna var på topp och alla längtar givetvis till att få komma i väg.

Sommar-OS 2020 (som det fortfarande heter även om det är 2021 nu) invigs fredag 23 juli och på söndagen 25:e drar seglingarna i gång. Först ut är RS:X (dam och herr) och Laser (herr) och Laser Radial (dam) – med bland andra Jesper Stålheim och Josefin Olsson

Seglingarna pågår fram till onsdag 4 augusti då 470 dam och herr (med Anton Dahlberg/Fredrik Bergström och Olivia Bergström/Lovisa Karlsson) avslutar OS-seglingarna med sina medaljrace.

 

Bilden, från vänster: Jesper Stålheim, Olivia Bergström, Fredrik Bergström, Lovisa Karlsson, Max Salminen, Cecilia Jonsson, Anton Dahlberg, Josefin Olsson och Emil Järudd.

Skribent: Mats Olsson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info