Hoppa till sidans innehåll

Något för alla i höstens utbildningsprogram

29 JUN 2021 07:05
Nu släpper vi höstens fullmatade utbildningsprogram. Här finns något för alla – för dig som seglare, båtägare, domare, seglingsledare, mätperson, instruktör, tränare, klubbledare och förälder.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2021 14:36

Utbilda dig på webben
Under senaste åren har vi jobbat intensivt med att ta fram webbaserade utbildningar för att göra det enklare och mer tillgängligt för dig som deltagare.

Här finns bland annat vår Seglingens Ledarskap Grund som är ett obligatoriskt insteg till alla våra ledarutbildningar men också vår nya förarintygskurs och vår regelkurs.

För seglare och båtägare
Nu finns nya datum i höst för vår populära VHF/SRC kurs och vår digitala förarintygs kurs hittar du här

För funktionärer
Kappseglingsfunktionärsdelen i Seglingens ledarskap grund är första steget till att bli funktionär och även för att sen utbilda sig vidare till Blå seglingsledare. Under hösten kommer vi också att erbjuda webbinarier i bland annat respitsegling (SRS och ORC), sprint, shorthanded, kiteboarding. Datum för dessa släpper vi under hösten.

För instruktörer och tränare
För dig som startade din utbildning som instruktör/tränare grön i våras är det dags att göra fortbildningssteget, datum för varje distrikt hittar du i utbildningsprogrammet. Det startar en ny tränare blå kurs.  Tränarseminarium för blå och röda tränare går helgen den 16-17 oktober. Utöver dessa utbildningar kommer det att finnas föreläsningar inom prestationspsykologi och fördjupning i pedagogik och ledarskap.   

För klubbar
För alla klubbar som är medlemmar i Svenska Seglarförbundet finns förarintygskursen till ett rabatterat pris och ett brett utbud av SISUs populära föreningsledarutbildningar med webbaserat utbildningsmaterial och lärgruppshandledningar.

Läs mer i höstens utbildningsprogram här.

Välkommen med din anmälan!

”Vi utvecklar seglare och ledare hela livet”

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info