Hoppa till sidans innehåll

Matchracing kväll för U25 22 juni

07 JUN 2021 15:34
Är du under 25 år och gillar racing med tighta situationer, snabba beslut och där du får se världen tillsammans med dina vänner? Då är denna kväll något för dig.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2021 15:34

Tisdagen den 22 juni bjuder U25 projektet in till ännu en spännande inspirationskväll och denna gång står matchracing på agendan. Med oss under kvällen har vi inga mindre än Johnie Berntsson och Andreas Landahl – som tillsammans kommer inspirera och dela med sig av tips och trix om hur du gör för att starta upp matchracing i din hemmaklubb.

Anmäl dig via länken här
https://educationwebregistration.idrottonline.se/Home/Index/1506518?fbclid=IwAR0IFTel0QgMuXXFL4qhep9QTFgsmYKCaLW2n9Je3LSDOZTHBCVCPyxI4js

Det finns en hel matchracingvärld där ute för ungdomar – Kalifornien, Sydney, Perth och Lego di Ledro - är några av alla ställen med stora ungdomstävlingar. Oavsett om det är ungdomstävling eller inte så har matchracingtävlingar alltid tillhandahållna båtar - vilket gör att man ganska snabbt kan ge sig ut i världen efter att man startat upp sitt team.

Men innan vi lär oss springa behöver vi lära oss att gå - så ett första steg är att komma igång med matchracing här hemma - och med rätt hjälp är man snart på väg till sitt första internationella event. Där väntar ovärderliga upplevelser, nya vänskaper och minnen som man kommer bära med sig resten av sitt liv.

Ungdomscirkusen är helt enkelt för bra för att missa - så häng med oss denna kväll och få verktygen som hjälper dig komma igång!

Skribent: Johanna Bergqvist
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info