Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Fri tillgång till bildbank för klubbar

19 MAJ 2021 07:04
I samarbete med fotografen Daniel Stenholm erbjuder nu Svenska Seglarförbundet alla sina klubbar fri tillgång till en bildbank. Där kan klubben välja bland en mångfald av bilder för att marknadsföra sin klubb och klubbens aktiviteter.
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2021 07:04

Svenska Seglarförbundet vill göra segling tillgängligt för alla. För att kunna göra det måste vi se till att marknadsföra oss på ett bra sätt. Många har idag svårt att få tillgång till bra bilder att använda till sin hemsida och för att marknadsföra klubbens aktiviteter. För att underlätta för klubbarna erbjuder vi nu tillgång till denna bank av bilder.

- Alla sätt som vi kan hitta för att underlätta arbetet ute i klubbarna är en framgång. Vi vill att alla klubbar känner att de kan få bra stöd och verktyg av oss. Nu tror vi oss ha hittat ett verktyg till som kommer kunna vara till nytta för våra medlemmar och det känns såklart jättebra, säger Theres Wolgast som arbetar med klubbstödsfrågor på SSFs kansli.

Detta gäller för bildbanken:
Samtliga bilder är tagna av fotograf Daniel Stenholm som äger de fulla rättigheterna till bilderna. Alla som vill använda bildbanken kommer att behöva gå i god för att de bara kommer att använda bilderna i enlighet med de villkor som finns det vill säga för att markandsföra klubben och dess aktiviteter. Man har inga rättigheter att lämna bilder vidare till tredje part som sponsorer, kommuner eller andra aktörer som man samverkar med.

Mer information och hur ni får tillgång till bildbanken hittar ni här: https://www.svensksegling.se/forklubbar/bildbankforklubbar/

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info