Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bohuslänska JK

Alla på våra seglarskolor är olycksfallsförsäkrade

27 MAJ 2021 07:00
Inför säsongens seglarskolor vill vi påminna om vår olycksfallsförsäkring. Svenska Seglarförbundet har via Svenska Sjö och TryggHansa tecknat en olycksfallsförsäkring för att möjliggöra en trygg seglarskola som är tillgänglig för alla.
  • Skapad: 27 MAJ 2021 07:00

På Svenska Seglarförbundet har vi sett till att ordna så att alla som deltar på en seglarskola, medlem i klubben eller inte är olycksfallsförsäkrade. Detta gäller också vid prova-på-aktiviteter som klubben anordnar. Det klubben behöver se till är att ha en lista där alla som deltar finns med och namn och adress angivet.

Så här uttrycker Svenska Sjö det lite mer exakt:

Olycksfallsförsäkring (10 Pbb*) för försäkrad klubbs medlemmar och gäller inom klubbens områden inklusive försäkrad klubbs normala vattenområde som används för träning och tävling, samt för medlem vid av medlems klubb, utlysta aktiviteter på annan plats, gäller ej vid tävling på annan plats. Icke medlemmar som är deltagare eller ledare och uppsatta på aktivitetslista med namn och adress omfattas också av försäkringen inom klubbens områden under av klubben anordnade och utlysta aktiviteter, seglarskola etc. Med aktivitet avses ej tävling.

Mer om denna och de andra försäkringarna som ni får via ert medlemskap hos oss på Svenska Seglarförbundet finns att läsa här:

https://www.svensksegling.se/svenskaseglarforbundet/forsakringar/

Glöm inte att se till att klubbens och medlemmarnas båtar är försäkrade!

Vi passar på att önska en olycksfri sommar fylld av segling och alla härliga aktiviteter som hör till!

Skribent: Theres Wolgast
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info