Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

50% rabatt på EVYs solskydd till SSF Seglarskolor

08 JUN 2021 17:12
EVY är ny partner till Svenska Seglarförbundet och genom samarbetet erbjuds nu alla SSF Seglarskolor att köpa EVYs solskydd till 50 % rabatt.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2021 17:12

Bild: OS-uttagna 470-besättningen Olivia Bergström och Lovisa Karlsson är två av seglarna i SWE Sailing Team som använder EVY solskydd.

-Vi är så stolta över att EVY är officiell leverantör till Svenska Seglarförbundet. EVY skyddar huden vid svåra utmaningar i extrema miljöer och är därför ett optimalt skydd mot vind, vatten, kyla, värme och solens starka strålar. Formulan ger ett långvarigt skydd, rinner inte av vid svett eller vatten samt är snäll mot både huden och miljön. EVY har skyddat besättningen på EF-båtarna i Volvo Ocean Race samt svenska laget i Atlantic Rowing Race. Det känns därför självklart att EVY är officiell leverantör till Svenska Seglarförbundet, säger Margret Pinto, VD och grundare EVY Technology.

Så här beställs solskydd till klubbens SSF Seglarskola
Erbjudandet med 50% rabatt gäller vid klubbens första köp och för beställning av minst 24 produkter. Den produkt som kan beställas är EVYs Sunscreen Mousse SPF 30 som är extra vattenfast formula, för ansikte och kropp. Beställ genom att mejla antal flaskor, leveransadress och kontaktuppgifter till EVY:s lager och kontaktperson Helena Jönsson This is a mailto link  tel:  010-211 55 06. Eventuella frågor kring produkter, pris och leverans hanteras också av Helena.

Sol Klok – en bok om hur du skyddar dig mot solen
I beställningen ingår också 8 ex Sol Klok/24 produkter – en liten bok om hur man skyddar sig på bästa sätt mot solen. Här kan du ladda ner Sol Klok digitalt: https://fliphtml5.com/ynpb/pxgv

Välbeprövad av elitidrottare
Vid svåra utmaningar i extrema miljöer är det extra viktigt att kunna lita på sitt solskydd. Besättningen på EF-båtarna i Volvo Ocean race, det svenska laget i Multisport, svenska golflandslaget, SWE Sailing Team samt svenska laget i Atlantic Rowing Race är exempel på elitidrottare som väljer EVY. 

Innovativ svensk hudvårdsteknologi
EVYs produkter baseras på en kliniskt beprövad och patenterad hudvårdsteknologi som fördelas i hela översta hudlagret. Formulan bildar ett skyddsmembran som efterliknar och förstärker hudens naturliga försvar. Uppfinningens syfte var att förebygga eksem, kontaktallergi samt som skydd mot uttorkande och hudirriterande ämnen. Teknologin fungerar som en bärare av aktiva ingredienser och som en bas för både kosmetiska och medicintekniska produkter.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info