Hoppa till sidans innehåll

Seglarträffen: Styrelsens strategiarbete

18 NOV 2020 13:42
Svenska Seglarförbundets styrelse har under året arbetat fram ett förslag till ny strategi för förbundets verksamhet 2021-2025. Under digitala Seglarträffen på lördag kl. 10-30-11.15 berättar styrelsen om strategiarbetet och de olika fokusområdena.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2020 13:42

För att lyssna på styrelsens presentation behöver du vara anmäld till Seglarträffen. Om du anmäler dig innan kl. 15.00 kommer du att få inloggningslänken samma dag. Har du anmält dig senare än kl.15 så kommer inloggningslänken dagen efter. 

Under presentationen finns möjlighet att kommentera och ställa frågor via plattormens chatt men inte direkt till styrelsemedlemmarna. 

Anmälan & info här


Mer om Seglarträffen & anmälan

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

Årets träff är "online" och vi har därför valt att smygstarta med intressanta föreläsningar redan under veckokvällarna. Det är ett brett utbud med föreläsare inom allt från motivation, kost och trim till möjlighet att ställa frågor till styrelsen, det nya tävlingsreglementet och en presentation av Svenska Seglarförbundets nya strategi.

 

I år med vår digitala lösning vill vi verkligen ge alla som vill chans att delta och därför betalar du ingenting om du är med i en klubb, ett distrikt eller klassförbund utan dessa faktureras en engångsavgift på 500 kr oavsett hur många som deltar. Du behöver anmäla dig senast kl.15.00 för att vi ska hinna skicka ut en länk för dagens kvällsföreläsning.

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info