Hoppa till sidans innehåll

Seglarträffen: Nyheter i tävlingsreglementet

17 NOV 2020 11:44
Tävlingsreglementet styr all kappsegling i Sverige. Ändringar i reglementet påverkar funktionärer, arrangörsklubbar, distrikt och klassförbund. Söndag 22 november kl. 9.00 leder Isabelle Lindsten ett seminarium om nyheterna i tävlingsreglementet.
  • Uppdaterad: 17 NOV 2020 11:44

Vem är du Isabelle Lindsten?

Jag är kappseglingsansvarig på Svenska Seglarförbundet och i den rollen ansvarar jag för det mesta som rör kappsegling i Sverige, både utveckling och att hjälpa klubbar i deras arrangemang av tävlingar. 

Vad deltagarna på seminariet förvänta sig?

Vi gör just nu en uppdatering av tävlingsreglementet och på seminariet kommer vi att berätta om vilka nyheter som kommer att gälla för tävlingar med start säsongen 2021.

Varför ska man inte missa denna programpunkt ?  

Svensk seglings tävlingsverksamhet står inför ett skifte i hur vi delar in regattor i olika kunskapsnivåer. Under seminariet får du veta mer om vad det innebär för framtiden.

Vilka vänder du dig till med föreläsningen?

Arrangörsklubbar, funktionärer, distrikt och klassförbund, kort sagt alla som är involverade i arrangemang av tävlingar.

Varför gillar du segling?
Allt! Friheten, äventyret, tävlingsmomentet, besättningssamarbetet och att ha kul tillsammans.

 

Mer om Seglarträffen & anmälan

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

Årets träff är "online" och vi har därför valt att smygstarta med intressanta föreläsningar redan under veckokvällarna. Det är ett brett utbud med föreläsare inom allt från motivation, kost och trim till möjlighet att ställa frågor till styrelsen, det nya tävlingsreglementet och en presentation av Svenska Seglarförbundets nya strategi. 

I år, med vår digitala lösning vill vi verkligen ge alla som vill chans att delta och därför betalar du ingenting om du är med i en klubb, ett distrikt eller klassförbund utan dessa faktureras en engångsavgift på 500 kr oavsett hur många som deltar. Du behöver anmäla dig senast kl.15.00 för att vi ska hinna skicka ut en länk för dagens kvällsföreläsning.

Anmälan & info här

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info