Hoppa till sidans innehåll

Seglarträffen: inspirationsföreläsning om bemötande

09 NOV 2020 13:00
Anja Näslund brinner för delaktighet och allas rätt att delta. Hon är hälsovetare och den 18 november kl. 18.00-20.30 kan du lyssna på hennes inspirationsföreläsning om inkluderande ledarskap med fokus på neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
  • Uppdaterad: 09 NOV 2020 13:20

Vem är Anja Näslund?

– Jag är hälsovetare och delar min arbetstid mellan att arbeta med olika folkhälsofrågor och idrottsutveckling. Detta gör jag dels som anställd hälsostrateg/projektledare dels på en företagshälsovård och dels som egenanställd. Delaktighet och allas rätt att delta är frågor som jag brinner extra för och det har gjort att jag bland annat arbetar med fokus på funktionsnedsättningar. Mina egna ideella uppdrag finns just nu inom rugbyn, men jag har också en lång erfarenhet från svensk gymnastik

Vilka vänder sig föreläsningen till och vem kan ha nytta av den?

– Föreläsningen vänder sig den här gången främst till aktivitetsledare utifrån de exempel som ges, men även du som sitter i organisationsledarroll behöver såklart vara inkluderade i ditt ledarskap. Föreläsningen är på en grundläggande nivå.

Varför ska man vara med på din inspirationsföreläsning?

– Under min föreläsning får du svar på varför vissa aldrig sitter/står still, inte gör som du säger och verkar hamna ständigt i bråk… samt förstås vad du som ledare kan göra för att det inte ska hända.

Vad kan deltagarna få med sig?

–Teoretisk kunskap och förståelse samt praktiska tips.

Vilka är dina kompetensområden?

–Träningslära och ledarskap och det mesta som rör sig däremellan. På föreläsningen är det inkluderande ledarskap och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som är i fokus.

Är du seglare?

– Nej, jag har nog bara seglat en gång i mitt liv och då hängde jag illamående över relingen hela tiden...

Har du någon annan favoritidrott eller intresse/passion?

– Min stora passion verkar vara att gå på möten 😊. Men när jag inte jobbar eller har ideella uppdrag så är det mina katter och orkidéer som är i fokus.

 

Mer om Seglarträffen & anmälan

Seglarträffen är Svenska Seglarförbundets årliga utvecklingskonferens och samlar årligen 200 ideella ledare. Det är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

I år är Seglarträffen helt digital och vi bjuder på föreläsningar, workshops och inspiration 16–22 november.

Anmälan & info här

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info