Hoppa till sidans innehåll

Seglarträffen: e-segling med Christian Harding

13 NOV 2020 08:00
Christian Harding är jurist och ekonom men har valt att jobba med det han älskar mest, segling. Han antar ständigt nya utmaningar och under Seglarträffen lördag 21 november kl. 16.00 bjuder han på ett intro till segling i gamingform, e-segling.
  • Skapad: 13 NOV 2020 08:00

Vem är du Christian Harding?

Jag är jurist och ekonom som har valt att jobba med det som jag älskar mest, segling. Driver lite olika roliga projekt och försöker stötta och hjälpa framför allt unga seglare att fortsätta segla och visa vilka möjligheter som finns.

Vad kan de som är med på föreläsningen förvänta sig?

Min föreläsning kommer handla om något så spännande som en blandning av gaming och segling! Du kommer få lära dig hur du själv spelar, vilka likheter det finns med vanlig segling, hur man kan förbättra sin egen segling med hjälp av e-seglingen samt hur man kan använda det för att organisera sociala aktiviteter för klubbens medlemmar.

Vilka vänder du dig till?

Den här föreläsningen vänder sig till alla, ingen kommer vilja missa den. Det är något nytt, banbrytande som älskas av både supererfarna och nybörjare. Så se till att ni inte missar det här.

Vilka är dina kompetensområden? 

Brukar mest beskriva mig själv som en förvirrad själ, men det är nog en sanning med modifikation. Driver antingen själv eller är delaktig i olika projekt från TP52, Kerr40, Clubswan50 och klassiska båtar till Sveriges första e-seglings team.

Varför gillar du segling?

Segling är det bästa som finns, den som säger emot det har inte seglat. Skämt åsido så älskar jag frihetskänslan man får och njutningen av naturens krafter som man får ta del av. Inget går upp mot att glida fram med en 22 meter skärgårdskryssare och höra vattnet glida förbi.

Varför ska man inte missa din föreläsning? 

Den som väljer att lyssna och ta del av det som jag har att säga kommer får ta del av framtiden, så det är inget ni vill missa.

"Träffen-racet" i Virtual regatta kl. 16.45
Direkt efter Christians föreläsning kan du testa dina kunskaper och delta i Träffen-racet, e-segling via Viritual regatta. Vi e-seglar mot varandra och korar Seglarträffens mästare.

 

Mer om Seglarträffen & anmälan

Seglarträffen är Svenska Seglarförbundets årliga utvecklingskonferens och samlar årligen 200 ideella ledare. Det är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

I år är Seglarträffen helt digital och vi bjuder på föreläsningar, workshops och inspiration 16–22 november.

Anmälan & info här

 

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info