Hoppa till sidans innehåll

Seglarträffen: Alla kan vara med!

10 NOV 2020 18:00
Nya restriktioner -> nya erbjudanden
Med vårt nya upplägg kan alla deltaga på Seglarträffen!
  • Uppdaterad: 10 NOV 2020 15:07

Vad är det som är nytt?
Från början hade vi tänkt att det är både trevlig och givande att deltaga på Seglarträffen tillsammans med klubbkompisarna i klubbhuset, men i och med den ökade smittspridningen vill vi underlätta för alla att kunna vara med, även hemifrån soffan, utan ökad kostnad.   
Efter att Folkhälsomyndigheten kom med nya, skärpta restriktioner i stora delar av landet har vi tänkt om gällande klubbanmälan för Seglarträffen och har beslutat att varje klubb/klassförbund/distrikt som anmäler sig kommer att få en kostnad på max 500kr. I den avgiften har de möjlighet att anmäla hur många deltagare som helst att representera föreningen.Alla som är U25 deltar fortfarande helt gratis. 

Vilket erbjudande! Men kan inte en person anmäla sig och sedan låna ut sin inloggning till en klubbkompis? 
Varje deltagare är unik och behöver därför själv anmäla sig via denna länken och får en egen inloggningskod.
Säg att Stina, Johan och Kerstin från Seglarklubben Viken vill vara med, då anmäler de sig var och en för sig och så fakturerar vi sedan klubben 500kr totalt. Stina som är mest intresserad av kappsegling kan då titta på föreläsningarna om Rigg & trim och Nyheter om kappseglingsnivårena, samtidigt som Johan som är tränare kan lyssna på Kost för seglare, Inspirationsföreläsning om bemötande och hänga med sina jämnåriga i U25 gruppen på fredag och lärdag. Detta utan att behöva dela inloggning med Kerstin som vill deltaga på allt under hela veckan. Vill sedan Isak från samma klubb haka på i slutet av veckan kan han bara anmäla sig han också, utan extra kostnad. 

Så det spelar ingen roll om jag är intresserad av endast ett pass eller vill kunna ta del av alla? 
Inloggningen ni får fungerar för alla pass under hela veckan. Det är för enkelhetens skull samma pris oavsett om man endast är med på en föreläsning eller om man deltar på alla pass.

Vad finns det mer för syfte i att alla deltagare har sin egen inloggning? 
Alla vi som har varit med på Seglarträffen tidigare vet att en stor del av behållningen är att få träffa andra engagerade ledare från andra klubbar och förbund runt om i landet. Av skäl som vi alla är medvetna om vid det här laget är det inte möjligt att ses fysikt i nuläget, men vi har gjort vårt bästa för att skapa en "Träffen-stämning" även i digital form genom den portalen som vi använder. Alla deltagare kan skapa sina egna profiler där de berättar lite om sig själva. Sedan kan man chatta och starta korta videomöten deltagare emellan, exempelvis i en paus eller på lunchen. Ju mer aktiv man är som deltagare desto högre upp hamnar man på resultattavlan, vi kommer att dela ut fina priser till de mest aktiva deltagarna! 

När måste man anmäla sig senast? 
Vi kommer att hålla anmälan öppen fram till den 21 november kl. 15. På så sätt kan man fortsätta att tipsa sina klubbkompisar under veckan. Portalen öppnar måndagen den 16 november och alla som har anmält sig senas kl15 samma dag kan då vara med på kvällens föreläsning med North Sails. Samma gäller fram till och med lördag då man måste ha anmält sig senast kl15 för att kunna ta del av programmet på söndagen. Men såklart, anmäler man sig senare i veckan går man ju miste om de förläsningar som har visats tidigare under veckan. 

Mer om Seglarträffen & anmälan
Seglarträffen är Svenska Seglarförbundets årliga utvecklingskonferens och samlar årligen 200 ideella ledare. Det är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

I år är Seglarträffen helt digital och vi bjuder på föreläsningar, workshops och inspiration 16–22november.

Anmälan & info här

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info