Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marit

Save the date - Seglarträffen 20-21 november

06 JUN 2021 16:54
Seglarträffen är ett forum för dig som är ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration! I år kommer Seglarträffen ha temat “Fler i segling”.
  • Skapad: 06 JUN 2021 16:54

Boka redan nu in den 20-21 november i kalendern, för då är det dags för 2021 års upplaga av Seglarträffen. 

Den största nyheter inför årets Seglarträff handlar om hur vi genomför träffen. I en värld som är drabbad av en pandemi och som samtidigt står inför enorma utmaningar på grund av klimatförändringarna vill vi testa något helt nytt. Vi vill testa att genomföra Seglarträffen simultant på fyra platser: Malmö, Marstrand, Stockholm och Sundsvall. Så vi ses på fyra olika platser i landet och kopplar ihop platserna digitalt. På så vis blir vi inte lika många på varje plats och vi minskar våra resor.

- Det känns jättespännande att prova detta upplägg för Seglarträffen, säger Theres Wolgast som jobbar med klubbstödsfrågor på Svenska Seglarförbundets kansli.

En synergieffekt vi hoppas på är att distrikten kan gå extra stärkta ur det här upplägget. Klubbarna klassförbundensrepresentanter som har nära till varandra sitter i samma rum och nya vägar för samarbete kan uppstå. Kanske lättare genom detta nya upplägg än tidigare.

Som vanligt kommer Seglarträffen bjuda på goda exempel, intressanta och inspirerande föreläsningar och ett tillfälle att bara diskutera segling en hel helg. U25 projektet kommer att ha ett eget spår även i år.

- Vi planerar också för någon form av digitaluppstart eller tune-up som vi ibland säger inom seglingen med ett par digitala föreläsningar inför Seglarträffen. För det var så lyckat förra året. Vi återkommer om det, avslutar Theres.

Vill du bidra eller har du önskemål om vad vi borde ha med i programmet?

Vi tar gärna in tips och önskemål på relevanta programpunkter som rimmar med årets tema ”fler i segling”. Så skicka gärna in ditt tips eller önskemål till This is a mailto link.

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info