Hoppa till sidans innehåll

Insatser prisade på Seglarträffen

22 NOV 2020 16:11
Tre utmärkelser delades ut på Seglarträffen under lördagen. Sanna Delander fick utmärkelsen Årets Tränare, Jan Björnsjö blev Årets ideella ledare och Optimistjolleklubben Timan Sölvesborg blev Årets arrangör.
  • Uppdaterad: 22 NOV 2020 16:11

Sanna Delander - Årets tränare
Motivering:
Med ett driv och engagemang, en stor glädje till sporten segling, uppfinningsrikedom och förmåga att knyta an till barn och ungdomar har Sanna under 2020 tagit sitt uppdrag som klasstränare på största allvar. Hon har inspirerat sina seglare att fortsätta träna trots att säsongen varit kantad av ”Coronarestriktioner”. När läger ställdes in arrangerade hon digitala träffar, teorikvällar och skapade trimguider för seglarna. Sanna är helt enkelt en stor tillgång för seglingssporten.

Jan Björnsjö - Årets ideella ledare
Motivering:
I Ekerö Båtklubb har Jan skapat en aktiv seglarkultur där senior- och juniorverksamhet växer med dubbla storleken från år till år. Jan har initierat seglarskola för yngre barn (7–14 år) och i år arrangerades tre veckoläger där cirka 60 barn gavs möjlighet att delta i seglarskola. På seniorsidan har Jan bidragit starkt till att klubben nu seglar fyra J/70 varav två ägs av Ekerö Båtklubb. Och en tjejsatsning är startad där en kvinnlig besättning seglar J/70 nationellt och internationellt. Med vision, ambition och goda värderingar har Jan skapat ett aktivt kappseglande på Ekerö som vänder sig till alla seglare från vana till nybörjare, unga och äldre, män och kvinnor.

Optimistjolleklubben Timan Sölvesborg - Årets arrangör

Motivering:
Optimistjolleklubben Timan Sölvesborg utses till årets arrangör för genomförandet av Elitserien för E-jollar. I samarbete med Hälleviks båtklubb, dit tävlingsbasen förlagts, har Timan engagerat hela lokalsamhället för att få till ett bra och välkomnande evenemang både på land och till sjöss. Dessutom genomfördes arrangemanget på ett Coronasäkert sätt – nog så viktigt denna speciella säsong.

 

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info