Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marit

Idag startar digitala Seglarträffen – alla kan vara med

16 NOV 2020 08:49
Idag kl.18.00 startar vår utvecklingskonferens Seglarträffen med Henrik Ottosson från North Sails och föreläsningen ”Rigg & segeltrim". Allt är i år digitalt och tillgängligt för alla. Anmäl dig idag och få tillgång till hela programmet.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2020 08:49

200 av våra ledare och seglare har redan anmält sig till Seglarträffen. Gör det du med - klicka på länken:

Anmäl dig här & program

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund, distrikt eller förbund.

Årets träff är "online" och vi har därför valt att smygstarta med intressanta föreläsningar redan nu under veckokvällarna. Det är ett brett utbud med föreläsare inom allt från motivation, kost och trim till möjlighet att ställa frågor till styrelsen, det nya tävlingsreglementet och en presentation av Svenska Seglarförbundets nya strategi.

I år med vår digitala lösning vill vi verkligen ge alla som vill chans att delta och därför betalar du ingenting om du är med i en klubb, ett distrikt eller klassförbund utan dessa faktureras en engångsavgift på 500 kr oavsett hur många som deltar. Du behöver anmäla dig senast kl.15.00 för att vi ska hinna skicka ut en länk för dagens kvällsföreläsning.

Välkommen!

Skribent: Marit  Söderström Nord 
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info