Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marit

Följ Max resa mot OS

02 DEC 2020 16:23
Max Salminen är en av Sveriges stora medaljhopp inför OS i Tokyo 2021. Och han är en av sex OS-resenärerna som Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) valt att följa i förberedelser, träning och livet däromkring – från idag fram till OS i Tokyo i augusti.
  • Skapad: 02 DEC 2020 16:23

SOK presenterar nu, i samarbete med Svenska Spel, webbserien Tillsammans till OS i Tokyo där tittarna får följa sex svenska medaljhopp i deras vardag och träning på väg till de olympiska spelen.

Just nu är Max på Lanzarote där han har de bästa förutsättningarna för bra förberedelser och träning tillsammans med flera andra framstående Finnjolle-seglare.

Som OS-guldmedaljör i London 2012 vet han vad som krävs för att tävla om medaljerna. Samtidigt är läget ett annat idag, än för drygt åtta år sedan. Idag har Max en familj med två små barn som också kräver tid och uppmärksamhet. Men hans målsättning i OS är glasklar

 - Jag ska ta mitt andra OS-guld. Det är min målsättning och det jag tror på, sade Max så sent som i somras.

De första avsnitten i webbserien Tillsammans till OS i Tokyo släpps i dag, onsdag 2 december, och kan ses på Svenska Spels Youtube-kanal och i OlympiaAppen.

De sex olympierna som tittarna får följa är, förutom Max Salminen, Angelica Bengtsson, stavhopp, Petter Menning, kanot, Sofia Mattsson, brottning, Sara Algotsson Ostholt, fälttävlan och Anna Bernholm, judo.

Skribent: Mats Olsson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info