Hoppa till sidans innehåll

Utveckla dig som ledare på webben

19 MAR 2020 17:46
Vill du bli ledare i segling - instruktör, tränare eller funktionär eller komplettera din kompetens inom hållbarhetsområdet? Nu kan du göra på ett enkelt sätt via våra webbkurser.
  • Skapad: 19 MAR 2020 17:46

Nu när möjligheterna är begränsade att träffas i grupp på grund av coronaviruset är webbkurser ett bra alternativ. Seglingens Ledarskap Grund görs individuellt på seglingens utbildningsportal men den går även att göra i lärgrupp i klubben. Efter genomförd kurs gör du ett självtest efter det går du vidare till registrering och diplom. Seglingens Ledarskap Grund är ett förkunskapskrav för alla ledarutbildningar som Svenska Seglarförbundet erbjuder. 
Beställ Seglingens Ledarskap Grund i SISUs webbshop.

Hållbarhetskurs för ledare
Denna korta webbkurs för ledare är en del av projektet ”Optimist för havet”. När du gått den kommer du att veta mer om problemen med nedskräpning men också ha bättre koll på lösningar och vad du själv kan göra för att bidra.

Kursen är uppdelad i två delar och den är interaktiv. Det innebär att du kommer att svara på frågor, rangordna olika alternativ eller gissa vad som är sant eller falskt. Hela kursen tar ungefär 20 minuter att gå igenom och är helt gratis.

Du kommer också få inspiration och konkreta tips på hur du i din ledarroll kan föra vidare både kunskap och engagemang till de seglare du möter. Vi har dessutom samlat filmer och annat extramaterial på webbkursens hemsida.
Mer info och beställ kursen här.

Läs mer om våra utbildningar på vår webbplats.

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info