Hoppa till sidans innehåll

Träningsclinics - en möjlighet att utvecklas som seglare

11 MAR 2020 08:00
Intresset för att arrangera träningshelger med tydlig inriktning bara växer och växer. I år kan du i Sailarena –Sveriges nya samlingsplats för segling hitta flera fina träningsclinics som erbjuder olika alternativ, nivåer och inriktningar.

  • Skapad: 11 MAR 2020 08:00

Clinics för spinnackerbåtar
En av aktiviteterna är en träningshelg som Svenska Seglarförbundet och North Sails samarrangerar för dig som vill utvecklas som kappseglare. Vi kommer i år att fokusera lite extra på entypsbåtar med spinnacker, på två orter Marstrand och Lidingö den 24-26 april.

- Vi ser fram emot detta event och vet att det är uppskattat av seglarna. Det blir träning och kappsegling i en skön mix. Under kappseglingarna låter vi coacherna vara med på havet och ge seglarna tips och råd, säger Henrik Ottosson vd på North Sails, Sverige.

Det blir träning med coacher på vattnet på fredagen och halva lördagen. På lördag eftermiddag och söndag fram till 13.00 blir det kappsegling.

- Genom samarbetet mellan Svenska Seglarförbundet, North Sails och de samverkande klassförbunden och klubbarna så kan vi erbjuda en intensiv seglingshelg – mer eller mindre till självkostnadspris. För oss på Svenska Seglarförbundet är det viktigt att vi kan ha en stark bredd och ju fler och bättre seglare vi kan bli så stärker det svensk segling på så många olika sätt. Därför är den här typen av samarbeten både viktiga och intressanta. Här får vi chansen att samla duktiga segelexperter tillsammans med seglare från olika klasser med liknande förutsättningar. Tillsammans kan vi skapa härliga kompetensutbyten emellan seglarna, säger Thomas Hansson-Mild, projektledare på Svenska Seglarförbundet.

Läs mer här om de clinics som finns och anmäl dig till en utvecklande helg på Sailarena. https://www.sailarena.com/sv/se/

Vid frågor eller funderingar kontakta This is a mailto link eller ring på 070- 301 27 97.

Foto: North Sails

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info