Hoppa till sidans innehåll

Ny utbildningskoordinator på plats

13 JAN 2020 14:20
Jenny Axhede börjar idag som ny utbildningskoordinator på Svenska Seglarförbundet och vikarierar för Theres Wolgast. Jennys uppdrag blir att koordinera förbundets utbildningar och ge service till våra licensierade Seglarskolor.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 15:09

Kontaktuppgifter till Jenny Axhede

- Jag ser mycket fram emot att få jobba med mitt stora intresse för segling och med utbildningsfrågorna inom idrotten, säger Jenny. Det ska bli kul att bidra till att göra segling mer tillgänglig genom utbildning och se hur vi på bästa sätt kan dra nytta av det utvecklingsarbete som sker överallt inom Riksidrottsförbundet nu, säger Jenny Axhede.

Jenny är utbildad hälsopedagog och har jobbat mycket med vikten av fysisk aktivitet i vardagslivet och grundmotoriks träning i förskola/idrotten. Under åren som egenföretagare tog hon fram ett utbildningsmaterial för unga ledare på sommaridrottsskolan för SISU Idrottsutbildarna Väst.

Närmast kommer hon från Idrott och Föreningsförvaltningen i Göteborg där hon arbetat som teamledare av arbetsgrupperna på två av stadens motionsanläggningar i uppdraget att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv.

Jenny är en passionerad seglare och kappseglare med framgångar bland annat inom Matchracing.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Jenny, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör på SSF. Jag är övertygad på att hon med sin erfarenhet och kompetens tillsammans med sin positiva energi, kommer bli väldigt värdefull för oss på många sätt.

Jenny vikarierar tillsvidare för Therese Wolgast som är föräldrarledig.

Foto: Niklas Axhede

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info