Hoppa till sidans innehåll

Läs våra sidor i senaste Båtliv

01 MAR 2020 08:00
Nu kan du läsa årets första nummer av Sveriges största båttidning, Båtliv här på webben. I varje nummer har vi våra egna sidor under vinjetten Svensk Segelsport där vi samlar några av senaste månadernas nyheter inom förbundet.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2020 15:14

Genom ett samarbetet med Båtliv når vi ut med ett urval av våra nyheter till en bredare målgrupp samtidigt som alla medlemsklubbar, distrikt och klassförbund i Svenska Seglarförbundet och  även alla licensierade tävlingsfunktionärer får ett eget exemplar direkt i brevlådan. Tidningen går till klubbens/distriktets/klassförbundets huvudadress, till ordförande, sekreterare, kassör samt tävlingsfunktionärer som är registrerade i vårt system Idrottonline.

Tidningen kommer ut med sex nummer per år, fyra på våren och två på hösten.

Läs Svensk Segelsport digitalt här.

Har du någon av dessa funktioner i din klubb och inte får tidningen? Be din klubbadministratör att uppdatera kontaktpersonerna för din roll i Idrottonline.

Läser du dagligen vår webb och våra nyhetsbrev kanske du känner igen många av nyheterna då pressläggningen från inskickat material till att tidningen kommer ut är en dryg månad.

Skribent: Marit  Söderström Nord 

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info