Hoppa till sidans innehåll

Juniortjejträff i Malmö inspirerade

01 FEB 2020 08:00
Under en fullspäckad helg i slutet på januari träffades 48 positiva och motiverade tjejer i åldrarna 13-17 år för att inspireras, lära av varandra och lyssna på spännande föreläsningar.
  • Skapad: 01 FEB 2020 08:00

Det här året höll vi till i Sydsverige, närmare bestämt Malmö för att engagera ännu fler tjejer till att fortsätta segla.

Deltagarna fick ta del av föreläsningar om kost och träning, mental träning, olika typer av båtklasser och inspirerande tal om hur vi kan bli vår bästa seglingsversion av oss själva. Under helgen hann vi även med att fysträna, utöva yoga och spela beachvolleyboll vilket alla var uppskattade aktiviteter.

Ledarna för årets Juniortjejträff var Julia Carlsson och Louise Lindkvist som var nöjda med tjejernas insats under helgen.

-Tjejerna har skött sig jättebra hela helgen. Det ser ut som om alla har uppskattat innehållet och är förväntansfulla inför att nästa säsong ska dra igång. Tjejerna har även väldigt kul med varandra där utrymme för nya bekantskaper ges under helgen. Tack vare att vi varvar teori med diskussioner och fritid så verkar det som om deltagarna uppskattar variationen som vi erbjuder, säger ledarparet.

Tack även till Alberte Dahlberg som höll en inspirationsföreläsning med innehåll om nycklar till motivation som alla tog till sig. 

Skribent: Julia Carlsson

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info